Comunică in siguranță

 • Migrarea de la sistemul actual de email la Microsoft Exchange este un proces simplu care se efectuează de către echipa dedicata IREN.
 • Acum va puteți bucura de soluția business pentru email, calendar si contacte Microsoft Exchange pe computer, tableta, smartphone, telefon sau browser web cu costuri minime. Puteți beneficia de toate avantajele si facilitățile oferite de o soluție profesionala pentru a va organiza activitățile la locul de munca.
 • Tot ce trebuie sa faceți acum ca sa beneficiezi de aceasta soluție avansata conceputa de către Microsoft si dezvoltata in mod constant prin ani de cercetare, este sa ne contactezi. Ne putem ocupa in totalitate de configurarea domeniului care îl dețineți si transferarea adreselor de email.
 • Analiza IT oferita poate include recomandari privind infrastructura hardware si software. Avem experienta necesara pentru a oferi solutii IT pentru afacerea dvs.!

 • Virtualizarea ca si process consta in transformarea resursele hardware (server, desktop sau notebook) in masini virtuale, pe un server cu performante ridicate,  asfel incat echipamentul hardware vizat, sa fie transformat intr-o resursa logica pentru alte aplicatii sau chiar sisteme de operare.

  • VPN-ul este o modalitate eficientă din punct de vedere al costurilor pentru ca diferite companii să poată asigura accesul la rețeaua companiei pentru angajații și colaboratorii aflați la distanță de sediul central, și pentru a permite confidențialitatea datelor schimbate între punctele de lucru aflate la distanță.
 • Centralele telefonice care oferă suport pentru comunicații de tip voce și video folosind protocol IP sunt din ce în ce mai căutate de companiile de toate dimensiunile pentru beneficiile pe care le oferă fată de centralele telefonice tradiționale (analogice sau digitale).

 • Cumunica in siguranta

  Migrarea de la sistemul actual de email la Microsoft Exchange este un process simplu care se efectueaza de catre echipa dedicata IREN.
  Acum va puteti bucura de solutia business pentru email, calendar si contacte.

Marfin Bank
Steelmet Romania
Egnatia
Subaru
Pharmafarm
Exalco
Octagon
Credit Agricole bank romania
toyota
intersport