Solutii licentiere

Licențierea corectă a software-ului este o provocare în sine. Din păcate, în unele cazuri, licențierea este destul de greu de înțeles și aplicat. Noi vă putem ajuta cu sfaturi privind licențierea, indiferent că vorbim despre Microsoft, Adobe, Autocad, Symantec sau alt producător de software.

De asemenea firma noastră are și competențe de Software Asset Management (SAM) astfel încât putem face o analiză a software-ului dvs actual și putem propune soluția optimă de licențiere pentru echipamentele nelicențiate, pentru echipamentele noi sau pentru upgrade-ul licențelor existente.

  • Cumunica in siguranta

    Migrarea de la sistemul actual de email la Microsoft Exchange este un process simplu care se efectueaza de catre echipa dedicata IREN.
    Acum va puteti bucura de solutia business pentru email, calendar si contacte.

  • Centralele telefonice care oferă suport pentru comunicații de tip voce și video folosind protocol IP sunt din ce în ce mai căutate de companiile de toate dimensiunile pentru beneficiile pe care le oferă fată de centralele telefonice tradiționale (analogice sau digitale).

    • VPN-ul este o modalitate eficientă din punct de vedere al costurilor pentru ca diferite companii să poată asigura accesul la rețeaua companiei pentru angajații și colaboratorii aflați la distanță de sediul central, și pentru a permite confidențialitatea datelor schimbate între punctele de lucru aflate la distanță.
  • Analiza IT oferita poate include recomandari privind infrastructura hardware si software. Avem experienta necesara pentru a oferi solutii IT pentru afacerea dvs.!

  • Virtualizarea ca si process consta in transformarea resursele hardware (server, desktop sau notebook) in masini virtuale, pe un server cu performante ridicate,  asfel incat echipamentul hardware vizat, sa fie transformat intr-o resursa logica pentru alte aplicatii sau chiar sisteme de operare.

Marfin Bank
Steelmet Romania
Egnatia
Subaru
Pharmafarm
Exalco
Octagon
Credit Agricole bank romania
toyota
intersport