Windows

Miercuri, 21 ianuarie, a avut loc evenimentul Microsoft cu ocazia prezentarii Windows 10.

“Toate device-urile ce functioneaza cu Windows 8.1 si Windows Phone 8.1 vor primi un upgrade gratuit la Windows 10 in primul an! Iar toate cele care functioneaza cu Windows 7 vor primi upgrade la Windows 10. Punct!”

Cei de la Microsoft au prezentat si multe functii pe care le poate face Cortana, asistentul digital similar cu Siri, pe calculator.

“Credem ca este timpul sa construim un nou browser pentru web” anunta Belfiore. Codename: Project Spartan, cu un nou UI complet schimba si un nou rendering engine. Cortana va fi integrata in browser

 

Microsoft va organiza al 2-lea eveniment in care se vor face dezvaluiri despre viitorul sistem de operare pe care il va lansa in acest an, Windows 10. Primul a avut loc in luna septembrie, atunci fiind dezvaluite planurile companiei si strategia din spatele W10.

Nu va fi insa si prezentata versiunea de Windows 10 pentru mobil, conform unor surse din cadrul Microsoft, citate de ZDNet. In schimb, prima lansare publica a SKU-ului windows 10 mobile nu va avea loc pana spre finalul lunii februarie.

Evenimentul de astazi se numeste “Windows 10: Urmatorul capitol”, urmand sa aiba loc in Redmond. La acesta se pare ca Microsoft va arata cateva dintre aspectele la care s-a lucrat in privinta versiunii touch-first/Windows Store a Office-ului si, posibil, progresul in privinta “Proiectului B”, “casca” de gaming la care divizia de device-uri a companiei lucreaza.

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit