Where mobility meets productivity.

Mobile solutions for a global workforce on the move.

Comunicatii mobile
 • Eliminarea tuturor tipurilor de cablări duce la o elasticitate mai mare a rețelei, care poate fi configurata de profesioniști, într-un mod optim, pentru a satisface fiecare utilizator final al rețelei Wi-Fi respective.

 

 • Trebuie știut ca echipamentele nu au randament de la sine, fără a fi combinate cu profesionalismul echipelor de instalare si configurare. Acesta este motivul pentru care foarte mulți din clienții care apelează la noi sunt decepționați de randamentul scăzut al rețelelor lor terestre sau radio actuale, cu toate ca au instalat echipamente de ultima generație si cu costuri semnificative.

 

 • Echipele noastre proiectează rețele de internet sau distribuție wireless, Wi-Fi, după măsurători foarte stricte (numai cu intervenții de gen “site survey”) si absolut independent, pentru fiecare client sau ISP in parte.
 • Centralele telefonice care oferă suport pentru comunicații de tip voce și video folosind protocol IP sunt din ce în ce mai căutate de companiile de toate dimensiunile pentru beneficiile pe care le oferă fată de centralele telefonice tradiționale (analogice sau digitale).

 • Cumunica in siguranta

  Migrarea de la sistemul actual de email la Microsoft Exchange este un process simplu care se efectueaza de catre echipa dedicata IREN.
  Acum va puteti bucura de solutia business pentru email, calendar si contacte.

 • Virtualizarea ca si process consta in transformarea resursele hardware (server, desktop sau notebook) in masini virtuale, pe un server cu performante ridicate,  asfel incat echipamentul hardware vizat, sa fie transformat intr-o resursa logica pentru alte aplicatii sau chiar sisteme de operare.

  • VPN-ul este o modalitate eficientă din punct de vedere al costurilor pentru ca diferite companii să poată asigura accesul la rețeaua companiei pentru angajații și colaboratorii aflați la distanță de sediul central, și pentru a permite confidențialitatea datelor schimbate între punctele de lucru aflate la distanță.
 • Analiza IT oferita poate include recomandari privind infrastructura hardware si software. Avem experienta necesara pentru a oferi solutii IT pentru afacerea dvs.!

Marfin Bank
Steelmet Romania
Egnatia
Subaru
Pharmafarm
Exalco
Octagon
Credit Agricole bank romania
toyota
intersport