Online Backups for Businesses

Backup & Disaster recovery

Infrastructura IT reprezintă astăzi, pentru orice organizație, fundația necesară pentru desfășurarea activității. Infrastructura IT trebuie proiectată, iar elementele componente, dimensionate și alese astfel încât să corespundă obiectivelor și necesităților reale ale organizației, să creeze nivele ridicate de productivitate, eficientă, securitate și confort, să reprezinte o investiție optimă și să asigure un cost total de deținere minim.

 

IREN asigură derularea integrală de proiecte pentru realizarea sau îmbunătățirea infrastructurii IT, furnizând cunoștințele, echipamentele hardware, aplicațiile software și serviciile necesare îndeplinirii etapelor de analiză, proiectare, instalare, configurare și implementare.

 

Putem asigură, la cerere, soluții de disaster recovery complete, Soluții de restaurare  infrastructura IT în caz de  forță majoră.

Putem asigură infrastructurii  în a€œoglinda”, care să permită continuarea activității dvs. IT în fiecare moment, chiar și după un eveniment neplăcut în compania dvs.,  eveniment care să facă imposibilă desfășurarea în bune condițiuni a activității departamentelor dvs.

Trebuie doar să ne solicitați supportul și va putem evalua infrastructura IT, găsind împreună soluții de diminuare a impactului unui astfel de eveniment  asupra companiei dvs.

  • Analiza IT oferita poate include recomandari privind infrastructura hardware si software. Avem experienta necesara pentru a oferi solutii IT pentru afacerea dvs.!

  • Cumunica in siguranta

    Migrarea de la sistemul actual de email la Microsoft Exchange este un process simplu care se efectueaza de catre echipa dedicata IREN.
    Acum va puteti bucura de solutia business pentru email, calendar si contacte.

  • Virtualizarea ca si process consta in transformarea resursele hardware (server, desktop sau notebook) in masini virtuale, pe un server cu performante ridicate,  asfel incat echipamentul hardware vizat, sa fie transformat intr-o resursa logica pentru alte aplicatii sau chiar sisteme de operare.

    • VPN-ul este o modalitate eficientă din punct de vedere al costurilor pentru ca diferite companii să poată asigura accesul la rețeaua companiei pentru angajații și colaboratorii aflați la distanță de sediul central, și pentru a permite confidențialitatea datelor schimbate între punctele de lucru aflate la distanță.
  • Centralele telefonice care oferă suport pentru comunicații de tip voce și video folosind protocol IP sunt din ce în ce mai căutate de companiile de toate dimensiunile pentru beneficiile pe care le oferă fată de centralele telefonice tradiționale (analogice sau digitale).

Marfin Bank
Steelmet Romania
Egnatia
Subaru
Pharmafarm
Exalco
Octagon
Credit Agricole bank romania
toyota
intersport