Get the support you need

Everything in One Place

Consultanta IT

Într-o  perioada in care tehnologia este un vector de progres pentru fiecare companie, noi putem face parte din businessul dvs.  Putem sa  fim componenta care sa aducă plus valoare afacerii dvs. Cu ajutorul experienței de peste 20 de ani in zona IT si pornind de la necesitățile dumneavoastră, putem crea împreuna soluțiile software si hardware complete, care sa contribuie la succesul businessului dvs. , urmărind sa obținem coeficientul calitate cost optim.

Ne propunem sa va oferim  soluții IT, fixe si mobile, care sa reducă costurile companiei dvs. prin aportul de tehnologie, prin inovație si design de infrastructura IT.

  • Cumunica in siguranta

    Migrarea de la sistemul actual de email la Microsoft Exchange este un process simplu care se efectueaza de catre echipa dedicata IREN.
    Acum va puteti bucura de solutia business pentru email, calendar si contacte.

  • Centralele telefonice care oferă suport pentru comunicații de tip voce și video folosind protocol IP sunt din ce în ce mai căutate de companiile de toate dimensiunile pentru beneficiile pe care le oferă fată de centralele telefonice tradiționale (analogice sau digitale).

  • Virtualizarea ca si process consta in transformarea resursele hardware (server, desktop sau notebook) in masini virtuale, pe un server cu performante ridicate,  asfel incat echipamentul hardware vizat, sa fie transformat intr-o resursa logica pentru alte aplicatii sau chiar sisteme de operare.

  • Analiza IT oferita poate include recomandari privind infrastructura hardware si software. Avem experienta necesara pentru a oferi solutii IT pentru afacerea dvs.!

    • VPN-ul este o modalitate eficientă din punct de vedere al costurilor pentru ca diferite companii să poată asigura accesul la rețeaua companiei pentru angajații și colaboratorii aflați la distanță de sediul central, și pentru a permite confidențialitatea datelor schimbate între punctele de lucru aflate la distanță.
Octagon
Steelmet Romania
Pharmafarm
Subaru
intersport
Credit Agricole bank romania
Marfin Bank
toyota
Exalco
Egnatia