Why CLOUD?

IREN Cloud is the cloud for business

your digital content everyware you are

safe, secure acces to your data

Hosting & Cloud

Compania noastră vă pune la dispoziție într-un data center,  într-un mediu virtual, secure și cu disponibilitate de până la 99%, servicii online de email, hosting, server-e virtuale etc. a€“ folosind infrastructura Microsoft (hyper-V).

Accesul la propria dvs. infrastructura este asigurat printr-un data center dotat cu acces internet BGP (cel puțin 2 provider-I și adresare IP proprie) , generatoare care să asigure disponibilitate infrastructura chiar și în perioade delicate (probleme în alimentarea cu energie electrică a clădirilor).

Serviciul de hosting este asigurat 24 din 24 de ore, permițând dezvoltarea afacerilor dvs. în toate perioadele de timp pe care clientul le are la dispoziție.

    • VPN-ul este o modalitate eficientă din punct de vedere al costurilor pentru ca diferite companii să poată asigura accesul la rețeaua companiei pentru angajații și colaboratorii aflați la distanță de sediul central, și pentru a permite confidențialitatea datelor schimbate între punctele de lucru aflate la distanță.
  • Virtualizarea ca si process consta in transformarea resursele hardware (server, desktop sau notebook) in masini virtuale, pe un server cu performante ridicate,  asfel incat echipamentul hardware vizat, sa fie transformat intr-o resursa logica pentru alte aplicatii sau chiar sisteme de operare.

  • Analiza IT oferita poate include recomandari privind infrastructura hardware si software. Avem experienta necesara pentru a oferi solutii IT pentru afacerea dvs.!

  • Cumunica in siguranta

    Migrarea de la sistemul actual de email la Microsoft Exchange este un process simplu care se efectueaza de catre echipa dedicata IREN.
    Acum va puteti bucura de solutia business pentru email, calendar si contacte.

  • Centralele telefonice care oferă suport pentru comunicații de tip voce și video folosind protocol IP sunt din ce în ce mai căutate de companiile de toate dimensiunile pentru beneficiile pe care le oferă fată de centralele telefonice tradiționale (analogice sau digitale).

Marfin Bank
Steelmet Romania
Egnatia
Subaru
Pharmafarm
Exalco
Octagon
Credit Agricole bank romania
toyota
intersport