Virtualizare

Virtualizarea ca și process constă în transformarea resursele hardware (server, desktop sau notebook) în mașini virtuale, pe un server cu performanțe ridicate,  asfel încât echipamentul hardware vizat, să fie transformat într-o resursa logică pentru alte aplicații sau chiar sisteme de operare.

Virtualizarea în șine are câteva avantaje care pot fi demne de luat în considerare

Principalul avantaj este reducerea numărului de echipamente din infrastructura cu avantajele ce decurg de aici: reducerea costurilor cu achiziția de echipamente dar și costurile ulterioare a€“ de întreținere dar și de consum energetic.

Un alt avantaj constă în limitarea timpilor de mentenanța ale echipamentelor hardware, prin micșorarea numărului acestora

Se mai pot menționa că și avantaje ale virtualizării, portabilitatea mașinilor virtuale precum și ușurință în procesul de backup al acestora a€“ fără a avea pretenția că s-au enumerat toate avantajele virtualizării

Procesul de virtualizare îl putem realiză atât în cadrul companiei dvs., cât și propunând mutarea resurselor hardware în cloud-ul alocat dvs. În cadrul Data Center Iren.

Virtualizarea se poate face folosind server-e support deja existențe în infrastructura dvs., fie punându-va la dispoziție server-e Iren dedicate, asistentă personalizată, precum și personal specializat

    • VPN-ul este o modalitate eficientă din punct de vedere al costurilor pentru ca diferite companii să poată asigura accesul la rețeaua companiei pentru angajații și colaboratorii aflați la distanță de sediul central, și pentru a permite confidențialitatea datelor schimbate între punctele de lucru aflate la distanță.
  • Analiza IT oferita poate include recomandari privind infrastructura hardware si software. Avem experienta necesara pentru a oferi solutii IT pentru afacerea dvs.!

  • Centralele telefonice care oferă suport pentru comunicații de tip voce și video folosind protocol IP sunt din ce în ce mai căutate de companiile de toate dimensiunile pentru beneficiile pe care le oferă fată de centralele telefonice tradiționale (analogice sau digitale).

  • Virtualizarea ca si process consta in transformarea resursele hardware (server, desktop sau notebook) in masini virtuale, pe un server cu performante ridicate,  asfel incat echipamentul hardware vizat, sa fie transformat intr-o resursa logica pentru alte aplicatii sau chiar sisteme de operare.

  • Cumunica in siguranta

    Migrarea de la sistemul actual de email la Microsoft Exchange este un process simplu care se efectueaza de catre echipa dedicata IREN.
    Acum va puteti bucura de solutia business pentru email, calendar si contacte.

Marfin Bank
Steelmet Romania
Egnatia
Subaru
Pharmafarm
Exalco
Octagon
Credit Agricole bank romania
toyota
intersport