CRM

Optimizarea maxima a rolului clientului într-o organizație este un scop global. Acest scop este împărțit in obiective mai mici, specifice pentru urmărirea progresului in proces.

In atingerea acestui scop, vine in întâmpinarea dvs. Microsoft Dynamics CRM , o aplicație software de tip CRM, care oferă o soluție robustă și flexibilă pentru managementul serviciilor pentru clienți.

 

ERP

 

Microsoft Dynamics NAV este aplicația ERP pe care v-o oferim si care oferă afacerilor dvs. control asupra proceselor de business, precizie in administrarea sistemului de aprovizionare și informații de care angajații au nevoie pentru a fi eficienți și pentru a-și îndeplini cu succes atribuțiile.

Sistemul ERP oferit de noi este ușor de implementat și utilizat; Exista cel puțin trei motive pentru care ar trebui sa alegeți Microsoft Dynamics NAV:

 • Este ușor de utilizat. Microsoft Dynamics NAV arată și funcționează precum Microsoft Office. Asta înseamnă că oricare din angajații dvs. este deja pregătit și știe să-l utilizeze.
 • Funcționează exact așa cum vă așteptați să o facă. Funcționalitatea Microsoft Dynamics NAV este axată pe roluri. Furnizând informațiile corecte persoanelor potrivite din organizația dvs. vă asigurați că își pot îndeplini cu succes atribuțiile și chiar mai mult, pot planifica următoarele etape.
 • Dvs. faceți regulile. Cu Microsoft Dynamics NAV, echipa dvs. poate lucra de oriunde și oricând – de la birou, de acasă, sau de pe teren; mai mult, abilitatea de a alege între implementări cloud sau locale (on-premises) vă oferă flexibilitatea necesară afacerii dvs.
 • Analiza IT oferita poate include recomandari privind infrastructura hardware si software. Avem experienta necesara pentru a oferi solutii IT pentru afacerea dvs.!

 • Virtualizarea ca si process consta in transformarea resursele hardware (server, desktop sau notebook) in masini virtuale, pe un server cu performante ridicate,  asfel incat echipamentul hardware vizat, sa fie transformat intr-o resursa logica pentru alte aplicatii sau chiar sisteme de operare.

  • VPN-ul este o modalitate eficientă din punct de vedere al costurilor pentru ca diferite companii să poată asigura accesul la rețeaua companiei pentru angajații și colaboratorii aflați la distanță de sediul central, și pentru a permite confidențialitatea datelor schimbate între punctele de lucru aflate la distanță.
 • Cumunica in siguranta

  Migrarea de la sistemul actual de email la Microsoft Exchange este un process simplu care se efectueaza de catre echipa dedicata IREN.
  Acum va puteti bucura de solutia business pentru email, calendar si contacte.

 • Centralele telefonice care oferă suport pentru comunicații de tip voce și video folosind protocol IP sunt din ce în ce mai căutate de companiile de toate dimensiunile pentru beneficiile pe care le oferă fată de centralele telefonice tradiționale (analogice sau digitale).

Marfin Bank
Steelmet Romania
Egnatia
Subaru
Pharmafarm
Exalco
Octagon
Credit Agricole bank romania
toyota
intersport